Helaas zijn we op dit moment gesloten. Morgen vanaf 8:00 zijn we er voor je

BROW FIXUP 1 - brow lifting

€ 25,00
Exclusief belasting

Stap 1 is de oplossing die wordt gebruikt in de EERSTE fase van wenkbrauw lifting. Het verzacht de cuticula van het haar, waardoor de schubben worden geopend en het product voorzichtig doordringt. De zachte formule van het product zorgt voor een perfecte straightening van de wenkbrauwen en maximale bescherming van haarbandjes. De pH van de oplossing is 9,0-9,5.

Aantal

euro_symbol

Gratis verzending vanaf €50

local_shipping

Voor 14.00 uur verzenden we dezelfde dag nog

  • Veiligheidsbeleid Veiligheidsbeleid
  • POST NL - De volgende dag in huis! POST NL - De volgende dag in huis!
  • Garantie Garantie

Hoe werkt stap 1:

- dankzij een milde ethanolamine-alkalisator, een van de ingrediënten, opent de oplossing de schubben en zorgt voor een zachter effect op het haar dan traditioneel ammoniumthioglycolaat;

- een innovatief herstructureringsmiddel, cysteaminehydrochloride, herstelt zorgvuldig disulfidebindingen en fixeert wenkbrauwharen;

- een voedend complex op basis van keratine beschermt de eiwitstructuren van wenkbrauwharen tijdens het liften en ureum, een bestanddeel van de natuurlijke vochtinbrengende factor, behoudt de nodige hydratatie en beschermt het haar tegen uitdroging en beschadiging.

Let op! Na verloop van tijd kan stadium 1 een gelige kleur krijgen vanwege de speciale eigenschappen van cysteaminehydrochloride. De aanwezigheid van een zwavelgeur is ook toegestaan.

Let op! Het wordt aanbevolen om een ​​professionele ELAN-lijntechnoloog te raadplegen voordat u de wenkbrauwlamineerbehandeling uitvoert.

Houdbaarheid: 24 maanden.

Periode na opening (PAO): 6 maanden.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in