Helaas zijn we op dit moment gesloten. Morgen vanaf 8:00 zijn we er voor je

Colour Booster - INDIGO

€ 13,95
Exclusief belasting

SMART BROW TINTING SYSTEM is een compleet nieuw wenkbrauwverfsysteem, dat bestaat uit wenkbrauwverf in twee kleuren (ICY - koudbruin / SPICY - warmbruin), twee wenkbrauwversterkers (INDIGO / ORANJE) en een oxiderende emulsie.

Belangrijk! Langhoudende wenkbrauwverf "Deep Brow Tint" kan alleen worden gebruikt met de 3% SMART BROW TINTING SYSTEM oxiderende emulsie.

Aantal
Laatste items in voorraad

euro_symbol

Gratis verzending vanaf €50

local_shipping

Voor 14.00 uur verzenden we dezelfde dag nog

  • Veiligheidsbeleid Veiligheidsbeleid
  • DPD / DHL - Binnen 1-3 dagen in huis! DPD / DHL - Binnen 1-3 dagen in huis!
  • Garantie Garantie

Wenkbrauwkleurversterkers zijn kleurcorrectors die diepte en intensiteit toevoegen aan de tint van de wenkbrauwen, het bereik van tinten vergroten en ongewenste kleurnuances corrigeren of elimineren. Ze zijn speciaal ontworpen om te worden gemengd met het basiskleurenpalet "Deep Brow Tint" Long-Lasting Eyebrow Tint 04 ICY en 05 SPICY by TM ELAN professional line, maar kunnen ook worden gebruikt met andere merken wenkbrauw verf zolang de styliste een basiskennis heeft van kleurleer.

GEBRUIKSAANWIJZING

Wenkbrauw voorbereiding

Gebruik voor het stylen of kleuren van de wenkbrauwen «ELAN professional line Detox reinigingsschuim voor wenkbrauwen en wimpers met antibacteriële werking» voor huid en haar. Detox foam heeft bacteriedodende en schimmeldodende eigenschappen.

De wenkbrauwen definiëren

Bepaal de vorm van de wenkbrauwen met "ELAN professional line" Brow Liner Pro "of" ELAN professional line "mechanisch wenkbrauwpotlood" Brow Pro ".

Bereiding van het kleurmengsel

Meng de wenkbrauwverf Deep Brow Tint by TM ELAN professional line met de 3% oxiderende emulsie in een verhouding van 1: 1 in een niet-metalen kom met behulp van de maatbeker die in de verpakking is meegeleverd.

Gebruik de «Eyebrow Tint Color Boosters» 06 INDIGO of 07 ORANGE van TM ELAN professional line volgens het mengschema om diepte en intensiteit toe te voegen aan het basiskleurenpalet voor wenkbrauwen of om een ​​nieuwe tint te creëren:

Wenkbrauwtint (49%) + oxiderende emulsie (49%) + kleurversterker (2%) = kleurmengsel (100%)

Let op! Hoe meer kleurversterkers worden gebruikt, hoe meer de uiteindelijke tint dichter bij de basiskleur van de versterker (blauw of oranje) ligt.

 Verven

Breng het kleurmengsel aan op de wenkbrauwen in een voorgedefinieerde vorm. Laat 5-10 minuten intrekken, afhankelijk van de gewenste intensiteit van de kleur van de wenkbrauwen. Verwijder vervolgens de verf volledig met een vochtige wattenschijfje. Als het kleurmengsel niet lijkt te passen bij de gewenste wenkbrauwvorm, bevochtig dan een wattenschijfje met TM ELAN professionele lijn «Skin Color Remover» en verwijder de overtollige tint.

Voltooiing wenkbrauw verf behandeling

Voor betere resultaten gebruik «ELAN professional line COLOR FIX: kleurfixerende vloeistof voor wenkbrauwen en wimpers met keratine en zonnebloemolie». Zorgt voor een langer kleureffect door het kleurmolecuul op het haar te stabiliseren.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in