Deep Brow Tint - Warm Brown (SPICY)

€ 14,95
Exclusief belasting

SMART BROW TINTING SYSTEM is een compleet nieuw wenkbrauwverfsysteem, dat bestaat uit wenkbrauwverf in twee kleuren (ICY - koudbruin / SPICY - warmbruin), twee wenkbrauwversterkers (INDIGO / ORANJE) en een oxiderende emulsie.

Belangrijk! Langhoudende wenkbrauwverf "Deep Brow Tint" kan alleen worden gebruikt met de 3% SMART BROW TINTING SYSTEM oxiderende emulsie.

Aantal
Laatste items in voorraad

euro_symbol

Gratis verzending vanaf €50

local_shipping

Voor 14.00 uur verzenden we dezelfde dag nog

  • Veiligheidsbeleid Veiligheidsbeleid
  • DPD / DHL - Binnen 1-3 dagen in huis! DPD / DHL - Binnen 1-3 dagen in huis!
  • Garantie Garantie

De belangrijkste voordelen van de langdurige wenkbrauwverf "Deep Brow Tint" zijn:

1. TWEE ORIGINELE KLEUREN VOOR WENKBRAUW

04 ICY koudbruin

05 SPIСY warm bruin

2. GEEN AMMONIA EN GEEN MEA

Het multifunctionele alkaliserende middel DMAMPTM ULTRA PC maakt het mogelijk om een ​​wenkbrauwkleur te formuleren met minder oxidatieve haarkleurmiddelen, waardoor het potentiële risico op een allergische reactie wordt verminderd. Het helpt ook bij het onmiddellijk verschijnen van een wenkbrauwschaduw op de huid en het haar.

3. DE EERSTE NEUTRALE PH BRUINE KLEUR - 7

De wenkbrauwverf heeft een unieke ingrediëntenlijst. Dit is de eerste pH-neutrale wenkbrauwverf die het haar beschermt tegen beschadiging en voorkomt uitdroging van de huid.

4. DUURZAME KLEUR 

De gepatenteerde component van Heliogenol zorgt voor een hoge kleurechtheid van de wenkbrauwverf, beschermt de kleur tegen vervaging en de wenkbrauwharen tegen UV-straling.

5. LEKKERE GEUR

De wenkbrauwverf heeft een aangename geur, waardoor de kleurbehandeling comfortabeler is voor klanten.

6. LANGDURIGE HUID EN HAARKLEURING

De wenkbrauwverf zorgt voor langdurige huidkleuring - tot 14 dagen en haar - tot 30 dagen) * voor diepe, intense kleuren (afhankelijk van huidtype en haarstructuur).

* Gebaseerd op de resultaten van duurzaamheidstests voor verven met medewerking van professionele technologen uit de TM ELAN-lijn

BELANGRIJK! Langhoudende wenkbrauwverf "Deep Brow Tint" kan alleen worden gebruikt met de 3% SMART BROW TINTING SYSTEM oxiderende emulsie.

Houdbaarheid: 24 maanden.

Na opening (PAO): 3 maanden.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in